• Oddelek MARIN je izdelal pohištvo za polarno potniško ladjo National Geographic Endurance v lasti Lindblad Expeditions National Geographic, ki je bila zgrajena v ladjedelnici Ulstein Verft AS. Projekt je vključeval opremo kabin za 112 članov posadke, vključno z skupnimi prostori in pisarnami. Poleg tega smo dobavili tudi pohištva za nekatere druge prostore, kot so po meri izdelane sedežne garniture za apartmaje in pohištvo za poveljniški most.

  • Ponosni smo, da smo del zahtevnega in kompleksnega projekta, pri katerem smo projektirali in izdelali pohištvo za najprestižnejše apartmaje na ladji Roald Amundsen. Sodelovanje se nadaljuje s pogodbo o opremljanju sestrskega plovila Fridtjof Nansen. Ta dosežek znova dokazuje sposobnost našega podjetja, da pomaga uresničevati edinstvene projekte kjerkoli na svetu.

  • V celoti smo opremili polarno oceanografsko raziskovalno plovilo BAP Carrasco, last perujske mornarice. Projekt je vključeval izdelavo pohištva za 110 članov posadke.

  • Izdelali smo pohištvo za vse prostore visoko zmogljivega plovila za podvodna dela Viking Neptun z 150 člani posadke.

  • Naš MARIN oddelek je opremil vse prostore namenjene članom posadke ribolovnega plovila z zapornimi plavaricami Gitte Henning.

  • Ponosni smo, da je naš oddelek MARIN opremil z pohištvom tehnološko najnaprednejše plovilo za vzorčenje in raziskovanje globokomorskih diamantov SS Nujoma iz De Beers Marine Namibia, ki nudi prostor 80 članom posadke.

  • Iz kompozitnih materialov izdelani pulti za kuhinjo.

  • V letih 2017 in 2018 smo za podjetje MAERSK izdelali pohištvo za šest ladij za oskrbo in podporo naftnih ploščadi. Pohištvo je bilo proizvedeno skladno s pomorsko klasifikacijo in zahtevo zagotoviti najvišjo raven udobja za 52 članov posadke.


10 LET DELOVANJA ODDELKA MARIN


57 v celoti opremljenih plovil

MARIN ponuja funkcionalno in inovativno zasnovano notranjo opremo za različne vrste plovil, ki ustrezajo potrebam stranke in izpolnjujejo načrtovane funkcionalne posebnosti plovila. Predanost naprednemu vodenju projektov in sodobnim proizvodnim metodam ter izkušnje z izdelovanjem pohištva po meri in ustrezno izbiro materiala zagotavljajo visoko kakovost, varnost in trajnost pohištva MARIN za vse prostore na krovu - včeraj, danes in jutri.

Kakovost izdelkov in uspešno zaključeni projekti so del našega vsakdana in ponosni smo, da stranke to cenijo. Njihovo zadovoljstvo je rezultat truda in predanosti poslu. Tu je nekaj mnenj naših strank.


Kleven je začel sodelovati s podjetjem Štrukelj MIT leta 2008, ko je bilo podjetje pretežno dobavitelj notranjega pohištva in ni imelo veliko izkušenj s pohištvom za ladje. Takoj smo videli, da gre za podjetje, ki ga zanima širitev obzorja in išče inovativne rešitve. S podjetjem Štrukelj MIT je zelo enostavno sodelovati in resnično cenimo njihovo pripravljenost in prilagodljivost za oblikovanje in prilagajanje izdelka zahtevam strank.
Pri dostavi so zelo natančni in imajo odličen sistem za pakiranje in označevanje. Leta 2009 smo podpisali pogodbo o dobavi pohištva za 10 ladij. Do sedaj so dostavili pohištvo za 45 ladij, zgrajenih v ladjedelnici Kleven. Štrukelj MIT toplo priporočamo.

Randulf Havåg


Myklebust Verft AS že vrsto let uporablja pohištvo podjetja Štrukelj MIT. Naše stranke in mi smo bili zelo zadovoljni z rezultati vseh projektov, pri katerih smo sodelovali. Posebno nas navdušuje njihova prilagodljivost in sposobnost pravočasne dobave ter visoko kakovostne izdelave. Toplo priporočamo Štrukelj MIT!

Odd Magne Skotnes
vodja nabavePodjetje Štrukelj MIT je proizvedlo kakovostno pohištvo za dve naši ladji, "Grand Canyon 2" in "Grand Canyon 3" kot tudi pohištvo za nekatere druge naše ladje. 
S podjetjem Štrukelj MIT je zelo enostavno sodelovati in resnično cenimo njihovo pripravljenost in fleksibilnost za oblikovanje in prilagajanje pohištva zahtevam strank. 
Štrukelj MIT zelo priporočamo tudi drugim.

Trond Volstad 
Projektni vodja novejši projekti

312